Lediga ytor

Ledig kontorslokal i kinna

För närvarande är våra lediga ytor fördelade enligt följande: 

Kontor 142 kvm.
Kontor 500 kvm. 
Lager- / Produktionsyta 286 kvm.
Kallager finns tillgängligt så mycket som passar din verksamhet

Utöver ytorna listade ovan finns fler möjligheter, kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan fylla ditt behov!

KONTOR 142 kvm

Dessa kontorslokaler har en härlig rymd med högt i tak och takfönster som ger bra ljus. Lokalen består av två kontor, rymlig korridor och ett visningsrum och det finns stora möjligheter att anpassa och expandera vidare om behov finns.

Ledig kontorslokal i kinna

KONTOR ca 500 kvm

Kontorslokalerna är belägna i de lokaler som tidigare var design avdelningen. Lokalerna är ljusa med enastående utsikt över Häggån som just här kröker sig runt fastigheten. Ytorna är rejält tilltagna och flexibla med möjlighet till kök, yta för kontorslandskap, mindre kontor etc. En fin lokal som kan bli fantastisk med din hjälp. 

 

Flexibel arbetsplats i Kinna

FÖRETAGSHOTELL

I nya fräscha lokaler finns flera kontor och/eller kontorsplatser som fungerar som ett företagshotell. Det är ett bra sätt att få kollegor även då man är ensamföretagare eller att hemmet är för trångt. Givetvis finns det tillgång till kök, möteslokaler och parkering.

Hör av dig så berättar vi gärna mer hur vi kan hjälpa till för att det skall fungera för dig och din verksamhet hos oss.

Ledig lokal i kinna

LAGER OCH PRODUKTIONSYTA

Dessa ytor befinner sig på 2:a och 3:a våning. Det finns godsintag med garageport och hiss i markplan byggnaden och det är hissen du ser bredvid trapphuset på ritningarna. Hissen kommer således rakt in i dessa lokaler och det är enkelt att köra t ex pallyftare. De streckade ytorna på ritningarna är för uthyrning. 

Det finns en stor port i änden av lokalen om det är aktuellt att lyfta in stora maskiner eller liknande på våningen. Allt måste inte tas via hissen vid en flytt.

våning 3 - 286 kvm

KALLAGER

I det "grå skjulet" finns lagerytor för sådant som behöver väderskydd. Lagret är lättillgängligt med en stor port. Hjälp med i och urlastning med truck kan erbjudas.